לגרגרי סולת מושלמים, אבל לא רק!
כולנו מכורים לגרגרים הרכים והזהובים, ממטבחי צפון אפריקה, המוגשים עם מרק ירקות מתובל, לצד מפרום חצילים, טנזיה מתוקה או תבשיל חריימה חריף. אבל אם תשאלו אותנו לא רק, קוסקוס הוא התוספת המושלמת, לכל מאכל שמכיל רוטב טעים, גם לביף בורגיניון צרפתי.
מתגעגעים לקוסקוס של סבתא? בעזרת סיר האידוי גם אתם תוכלו לשחזר את הקסם. צעד אחר צעד ולפי המסורת, תצליחו להפוך את הסולת לגרגרים צהבהבים, נימוחים ואווריריים. האידוי נעשה בקלי קלות ובנוחות מרבית בעזרת סיר בסיס שמעליו יושב סיר מחורר, מבעדו עולים האדים שמבשלים את גרגרי הסולת, מתפיחים אותם ויוצרים את המרקם המיוחד.
לא רק קוסקוס! אידוי הוא אחד משיטות הבישול המוצלחות ביותר בבישול הבריא ומתאים גם להכנת אורז, נתחי חזה עוף, דגים שלמים או מפולטים, ויותר מכל מתאימה לריכוך פירות וירקות, ששומרים על הערכים התזונתיים, על המרקם הטבעי ועל הצבע העז. בסיר האידוי מומלץ לאדות תרד, בטטות, חצילים, כרוב, פרחי כרובית, פרחי ברוקולי, גבעולי אספרגוס, ועוד. כמו גם פירות: תפוחי עץ, אגסים ופירות קיץ נשירים כמו משמש, אפרסק ונקטרינה.
חוות דעת
אין עדיין חוות דעת.